miercuri, 6 noiembrie 2013

Happy Halloween!

Halloween-ul dateaza inca de pe vremea ritualurilor celtilor, de acum 2000 de ani si a fost asociat cu imagini ale vrajitoarelor, fantomelor, goblinilor si dracilor. Pentru majoritatea tinerilor, Halloween-ul este o oportunitate de a-si schimba infatisarea pentru o noapte. Desi nu este o sarbatoare națională, ea a fost adoptata si de catre unii romani. Astfel, in fiecare an, elevii clasei a VIII-a  au organizat un mic concurs de Halloween. Concursul consta in 3 probe: desene creepy, bostanei sculptați si costume specifice. Pe neasteptate, ne-am trezit cu un numar foarte mare de participanti, cu idei care mai de care mai năstrușnice. Concurentii au fost:- clasa a V-a: Anton Dragos, Donici Paula, Haisan Natalia, Popescu Carmen, Pascaru Ramona, Todireanu Andi, Campau Angel, Aghiorghitoaiei Severina, Paun Biatrice, Neagu Delia, Izaru Andra, Ungureanu  Paul, Barcan Andreea, Danca Alexandra si Locic Ana

- clasa a VI-a: Balteanu Roxana

- clasa a VII-a: Mardare Diana, Atodiresei Daniel, Spataru Alin si Barcan Stefan.

- clasa a VIII-a: Sarbusca Andreea si Baciu Ionela .

Castigatorul probei de costume a fost Barcan Stefan, de la clasa a VII-a, care ne-a inspaimantat cu un costum de vampir.
Proba de bostanei sculptati a fost castigata de catre eleva Donici Paula, de la clasa a V-a. 
La proba desenlor creepy, locul I a fost ocupat de catre eleva Sarbusca Andreea, de la clasa  aVIII-a.
Dupa ce concursul s-a terminat, spectatorii, participantii si elevii au fost invitati la o mica “discoteca”. Multumim participantilor, spectatorilor, juriului format din doamna profesoara de geografie Dorina Șerban, doamna profesoara de matematica Maria Chițimus, doamna director Bulgaru Liliana si cei doi elevi de la clasa a VIII-a – Amariutei Adelina și Moglan Mihai. Multumim de asemenea si doamnei profesoare Ramona Munteanu,  pentru sprijin și indrumare!
Vă prezint in continuare și alte imagini surprinse in timpul activității:
A consemnat pentru dumneavoastră,
Eleva CLAUDIA ROMAN
Clasa a VIII-a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu