sâmbătă, 21 iunie 2014

Uraa!

Anul școlar 2013 - 2014 s-a încheiat.
Nu ne rămâne decât să vă dorim o vacanță minunată, dragi preșcolari și elevi!
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

marți, 17 iunie 2014

Catalogul absolvenților - Grupa FLUTURASII (Grupa mare)


  Dragi copii, stimati parinti si invitati,

S-a incheiat astazi o nouă etapa din viața voastră de FLUTURASI, iar unii dintre cei prezenti ati fost timp de trei ani PARINTI DE FLUTURASI.
Pentru mine, in calitate de educatoare, această etapă nu a înseamnat doar ceva vechime în plus, ci și o nouă acumulare de experiențe, de emoții și impliniri trăite alături de voi, în timp ce v-am condus o vreme pașii de-a lungul drumului numit educație. Poate că unii dintre voi s-au mai împiedicat, dar am fost acolo la timp să-i ridic și să-i îndrum spre înainte;  poate că alții au pășit mai încet, dar i-am ajutat să sporească ritmul,  iar cei mai mulți dintre voi ați mers hotărâți și fermi până la capăt și suntem cu toții mândrii de asta.
V-am fost alături și m-am străduit să vă fac parcursul acesta mai ușor, mai frumos, mai interesant și mai pe înțelesul vostru. Dacă am reușit, nu este neaparat meritul meu, ci înseamnă că am lucrat cu un aluat bun, cu niște viitori oameni mari.
Nimeni nu are darul de a învața de unul singur totul, tocmai de aceea a fost nevoie sa va însoțesc o scurta perioadă pe lunga cale a cunoașterii.
Imi doresc ca tot ce ați învățat până acum să vă fie de folos! Prețuiți cât mai mult anii acestia frumoși și încercați să nu vă abateți de la educație!

CATALOGUL ABSOLVENTILOR/Promoția 2011 - 2014
 
 
AILIOAEI IOANA - ALEXANDRA

 
BARCAN ANDRA - ELENA
 
BĂLTEANU ADRIAN
 
CÂRMÂZ PATRIK - DANIEL
 
 CRIFCA VICTOR
 
DĂMIAN BIANCA - ANDREEA
 
GHERVASĂ ALEXANDRU - MIHAI
 
IFTIMIE EDUARD - VALENTIN
 
LEVĂRDĂ DAVID - ȘTEFAN
 
LOCIC ALINA - GABRIELA
 
MIRON DENISA - VASILICA
 
ONU DENIS - ANDREI
 
ONU STEFAN - SEBASTIAN
 
OTIC RAUL - CONSTANTIN
 
 SAVA AMALIA - MARIA
 
ȘERBAN CARLOS - GHEORGHE
 
STAN SEBASTIAN - GABRIEL
 
STRUNGARU CONSTANTIN - FABIAN
 
TIGÂȚĂ GEORGE - CĂLIN
 
 TRIFAN MARIA - ALEXANDRA
 
TURCU NICOLETA - ȘTEFANIA
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

joi, 12 iunie 2014

Moment de mare bucurie!

 Premiul de originalitate & Premiul II la Concursul DANCE ART COMPETITION - 2014
 
 
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

Oferta CDS

Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

vineri, 6 iunie 2014

ANUNȚ pentru preșcolari și elevi!

Luni, 9 iunie 2014 - ZI LIBERĂ - a doua zi de Rusalii.
Toți preșcolarii și elevii vor sta acasă!
Vă dorim petrecere frumoasă cu... mult SOARE!

Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

joi, 5 iunie 2014

1 Iunie - sarbatoarea copiilor!

Ziua de 1 iunie a fost sarbatorita cu mare drag de catre toti copiii.
GRUPA MICA - Cord. ed. MITITELU CARMEN - LENUTA
GRUPA MIJLOCIE - Coord. prof.inv.presc. TODIREANU - SCORTARU LAURA
GRUPA MARE - Coord. prof.inv.presc. CARAIMAN IONELA - LAURA
CLASA PREGATITOARE - Coord. prof.inv.prim. DANAILA DORINA
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

miercuri, 4 iunie 2014

Elevi cu care ne mandrim!

Echipajul judeţului Neamţ a obţinut patru premii speciale şi un premiu III, la olimpiada “Universul cunoaşterii prin lectură”, destinată elevilor care învaţă în şcoli din mediul rural. Premiile au fost înmânate de Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, preşedintele Comisiei pentru Învăţământ din Senat.
Patru premii speciale, un premiu III şi un portofoliu ,,de nota 10″ reprezintă rezultatele cu care echipajul judeţului Neamţ s-a întors de la cea de-a doua ediţie a olimpiadei ,,Universul cunoaşterii prin lectură”, o olimpiadă de limba română destinată exclusiv elevilor care învaţă în mediul rural. Echipajul a fost format din: Alexandra Dornescu, clasa a VIII-a, Școala ,,Otilia Cazimir”, Cotu Vameş, profesor Mariana Ignat, Larisa Iftime, clasa a VII-a, Școala ,,Nicolae Iorga”, Pângăraţi, profesor Simona Coscaru, Paula Alexandra Căldărariu, clasa a VI-a, Școala Gimnazială “Carmen Sylva” Horia, profesori Liliana Bulgaru şi Anca Simona Andrei, şi Alexandra Iulia Lupu, clasa a V-a, Școala Gimnazială Barticeşti, comuna Boteşti, profesor Geanina Nichituş.
Lotul judeţului Neamţ a fost însoţit la Galaţi, locul de desfăşurare al concursului, de profesoara Brânduşa Popa, de la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” Săbăoani, cea care a coordonat şi realizarea portofoliului, care, conform regulamentului de concurs, este dedicat unei personalităţi din judeţul reprezentat de fiecare echipă în parte. Fetele din Neamţ au dedicat portofoliul acestei ediţii Otiliei Cazimir. Din comisia centrală de evaluare şi jurizare a olimpiadei a făcut parte profesorul Gheorghe Brânzei, inspector de specialitate pentru limba română. O performanţă deosebită a realizat Alexandra Dornescu, care a obţinut premiul III la o probă care a fost introdusă pentru prima dată la această ediţie a concursului, cea de interpretare a unui text liric la prima vedere.
“Olimpiada «Universul cunoaşterii prin lectură», deşi se află numai la a doua ediţie, a antrenat la start numai elevi valoroşi, care învaţă exclusiv în unităţi de învăţământ din mediul rural. Fiecare elevă din Neamţ a fost recompensată cu un premiu special, demonstrând temeinicie şi seriozitate în pregătirea pentru olimpiadă. Există, în şcolile nemţene, un potenţial de creaţie pe care colegii mei, profesori de limba şi literatura română, îl valorifică plenar. Îi felicit, deopotrivă, pe elevii câştigători şi pe profesorii coordonatori!”, a spus inspectorul de specialitate, Gheorghe Brânzei.
Ca şi la prima ediţie a olimpiadei, premiile au fost înmânate de Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, preşedintele Comisiei pentru Învăţământ din Senat.
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

Cu elan la curațenie!

Luni, 26 mai 2014, în cadrul orei de dirigenție, elevii clasei a V-a B, coordonați de către doamna profesor Ramona Munteanu, diriginte al clasei, au pornit în căutarea deșeurilor în curtea școlii și pe străzile din jur. Au avut mănuși de unică folosință, saci menajeri și multă poftă de muncă și de distracție. Da, poate fi amuzant și ușor să faci curățenie. Depinde doar de tine cu ce atitudine pornești la o astfel de activitate.
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog