joi, 28 noiembrie 2013

Competiția preșcolarilor

Marți, 3 decembrie 2013 se va desfășura etapa I a CONCURSULUI INTERNAȚIONAL DE ACTIVITĂȚI INTEGRATE ,,TIMTIM - TIMY". Vă amintim faptul ca acest concurs este fărp taxa de participare, insă părinții preșcoilarilor trebuie să iși prezinte acordul in legătură cu inscrierea copiilor in concurs.

 
Mult succes tuturor participanților!
 
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Mediatizare

Cititi, accesand link-ul de mai jos, mediatizarea in presa locala a unei activitati de mare succes, desfasurata de un grup de elevi talentati ai scolii noastre, coordonati de catre doamna educatoare Mititlu Carmen - Lenuta.

http://www.ziarulderoman.ro/53138/atelier-de-impletituri-din-fibre-vegetale-la-scoala-gimnaziala-carmen-sylva/

Le dorim multa inspiratie si succes!
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

marți, 19 noiembrie 2013

Fluturașii... CU EUROPA LA JOACĂ!

Astăzi, 19 noiembrie 2013, grupa mare - FLUTURAȘII, coordonați de către prof. inv. preșc. CARAIMAN IONELA - LAURA, au participat la Concursul CU EUROPA LA JOACĂ, in cadrul PROIECTULUI EDUCAȚIONAL INTERNAȚIONAL DE EVALUARE A COMPETENȚELOR EUROPREȘCOLARUL.
Toți copiii au primit o fișă de lucru cu sarcini spre rezolvare.
 La final, in funcție de punctajul primit in urma rezolvării sarcinilor date, au fost răsplătiți cu diplome (premii și mențiuni)...
 o jucărie (un avion)...
o surpriză (o albinuță magnetică)...
 o carte cu jocuri...
și un puzzle.
Prin tragere la sorți, dintre copiii care au obținut punctaj maxim (100 puncte), s-a mai acordat un premiu special (carte + diploma).
 
In cadrul grupei noastre au obținut punctaj maxim AILIOAEI ALEXANDRA IOANA și MIRON DENISA VASILICA. Premiul a revenit, in urma tragerii la sorți, DENISEI.
Toți copiii au participat cu placere la concurs, demonstrând interes pentru rezolvarea sarcinilor propuse.
 
Felicitări tuturor participanților!
Aconsemnat pentru dumneavoastră
Prof. inv. preșc. IONELA - LAURA CARAIMAN
Administrator de blog

miercuri, 6 noiembrie 2013

Happy Halloween!

Halloween-ul dateaza inca de pe vremea ritualurilor celtilor, de acum 2000 de ani si a fost asociat cu imagini ale vrajitoarelor, fantomelor, goblinilor si dracilor. Pentru majoritatea tinerilor, Halloween-ul este o oportunitate de a-si schimba infatisarea pentru o noapte. Desi nu este o sarbatoare națională, ea a fost adoptata si de catre unii romani. Astfel, in fiecare an, elevii clasei a VIII-a  au organizat un mic concurs de Halloween. Concursul consta in 3 probe: desene creepy, bostanei sculptați si costume specifice. Pe neasteptate, ne-am trezit cu un numar foarte mare de participanti, cu idei care mai de care mai năstrușnice. Concurentii au fost:- clasa a V-a: Anton Dragos, Donici Paula, Haisan Natalia, Popescu Carmen, Pascaru Ramona, Todireanu Andi, Campau Angel, Aghiorghitoaiei Severina, Paun Biatrice, Neagu Delia, Izaru Andra, Ungureanu  Paul, Barcan Andreea, Danca Alexandra si Locic Ana

- clasa a VI-a: Balteanu Roxana

- clasa a VII-a: Mardare Diana, Atodiresei Daniel, Spataru Alin si Barcan Stefan.

- clasa a VIII-a: Sarbusca Andreea si Baciu Ionela .

Castigatorul probei de costume a fost Barcan Stefan, de la clasa a VII-a, care ne-a inspaimantat cu un costum de vampir.
Proba de bostanei sculptati a fost castigata de catre eleva Donici Paula, de la clasa a V-a. 
La proba desenlor creepy, locul I a fost ocupat de catre eleva Sarbusca Andreea, de la clasa  aVIII-a.
Dupa ce concursul s-a terminat, spectatorii, participantii si elevii au fost invitati la o mica “discoteca”. Multumim participantilor, spectatorilor, juriului format din doamna profesoara de geografie Dorina Șerban, doamna profesoara de matematica Maria Chițimus, doamna director Bulgaru Liliana si cei doi elevi de la clasa a VIII-a – Amariutei Adelina și Moglan Mihai. Multumim de asemenea si doamnei profesoare Ramona Munteanu,  pentru sprijin și indrumare!
Vă prezint in continuare și alte imagini surprinse in timpul activității:
A consemnat pentru dumneavoastră,
Eleva CLAUDIA ROMAN
Clasa a VIII-a